Novi dan

Pogled je kao lampa, s kojom mi ulazimo u tuđu dušu, da je poznamo...

Letnji maraton satire, u organizaciji Beogradskog satiričnog kruga, održan prošlog utorka u Kući Đure Jakšića, trajao je do jutra. Čućete o čemu se tamo govorilo i šta je poruka velikog broja učesnika.

Zbog velikog interesovanja publike, manifestacija „Kulturno leto na Paliluli", u Centru za kulturu „Vlada Divljan", nastavlja se i u septembru, sa podjednako bogatim programom.

Čućemo i koje knjige slušaocima preporučuje Vladimir Đurić Đura, poznat publici kao Đura Mornar, muzičar, pesnik, romanopisac i frontmen grupe „Đura i mornari".

O ovogodišnjoj Nušićijadi u Ivanjici, ali i o tome šta se još dešava u čačanskom kraju, čućemo od Slađane Miletić, koja će nam se javiti iz Čačka; Od Vanje Čolić saznaćemo šta se naredne nedelje dešava u kulturi Zaječara; Radovan Lazarević predstaviće nam Legat Ljube Popovića,  a od Nevene Stojanović čućemo šta se dešava u Topličkom kraju.

Tu su i redovne rubrike, servisne informacije...

Muzički urednik za ovo jutro je Tanja Kosanović.
Emisiju priprema i vodi Dragana Veljković.

Slušaocima koji nam se jave na broj telefona u studiju 2 Radio Beograda: 011-3229-653, od početka do kraja emisije, poklonićemo:
- 3 puta po 2 karte za koncert grupe Galija i Đorđe David 30. avgusta, u Centru za kulturu „Vlada Divljan", početak u 21.00
- Koncert Vlatka Stefanovskog, Tašmajdanski park, 28. avgust, početak u 21.00
- 3 puta po 2 karte za pozorišnu predstavu „Voli me do kraja", scena Stamenković CK „Vlada Divljan", 27. avgust, početak u 20.30
- 3 puta po 2 karte za pozorišnu predstavu „Ko vam dade predstavu", 31. avgusta, početak u 20.30, scena „Stamenković", CK „Vlada Divljan"

Нови дан Нови дан

Autor:
Драгана Вељковић

"Нови дан" је јутарњи програм и емисија магазинског типа, која садржи културне прегледе, сервисне информације, берзанске извештаје, политичке вести, метеоролошки билтен и рубрике: "Догодило се на данашњи дан", "Ритуал", "Визита", "Плава планета", "Моје јутро" и "Лица, стазе, предели". Аутор: Драгана Вељковић [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво