Novi dan

Sve je naše dok želimo, a tuđe kad se ostvari...

Centar za kulturu „Vlada Divljan", u saradnji sa Gradskom opštinom Palilula, realizuje manifestaciju „Kulturno leto na Paliluli", postajući sve više nezaobilazno mesto u kulturnom životu Beograda.

U Kragujevcu 20. avgusta počinje Dvanaesti međunarodni festival kamernih horova i vokalnih ansambala. Čućemo i šta se dešava u Vranjskom kraju, ali i zanimljivu priču iz Zaječara.

Pored predivnog vidikovca i drugih sadržaja koje možete doživeti odlaskom na Avalu, čućete i po čemu je specifičan Muzej koji je odskora počeo sa radom, a oformilo ga je preduzeće Emisiona tehnika i veze Srbije i nalazi se tik uz Avalski toranj...

Po čemu je sve specifičan Narodni muzej u Valjevu i kako je direktor Vladimir Krivošejev iskoristio svoje znanje iz medijskog i kulturološkog menadžmenta u vođenju tog muzeja?

Tu su i redovne rubrike, servisne informacije, muzika po izboru Tatjane Kosanović.

U današnjoj emisiji delimo tri puta po dve karte za koncert grupe „Legende", u KC „Vlada Divljan", nekada „Braća Stamenković", 20. avgusta sa početkom u 21.00. Slušaocima koji nam se jave na broj telefona 011 3229 653 od početka do kraja emisije, podelićemo karte za ovaj koncert.

Emisiju pripremai vodi Dragana Veljković.
Нови дан Нови дан

Autor:
Драгана Вељковић

"Нови дан" је јутарњи програм и емисија магазинског типа, која садржи културне прегледе, сервисне информације, берзанске извештаје, политичке вести, метеоролошки билтен и рубрике: "Догодило се на данашњи дан", "Ритуал", "Визита", "Плава планета", "Моје јутро" и "Лица, стазе, предели". Аутор: Драгана Вељковић [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво