Novi dan

„Snovi se ne daju uhvatiti...“


Da li sa godinama dobijamo i sve veći broj mladeža i koliko je štetan solarijum - govori dr Predrag Majcan, načelnik Odeljenja za dermatovenerologiju KBC „Zvezdara“. 

Kako se Piroćanci bore sa vrućinama - u Pirotu karta za plivališta košta od 30 do 60 dinara, dok je u drugim gradovima od 250 pa do 1200 dinara po osobi, i dokle su stigli radovi na rekonstrukciji tvrđave u srcu ovog grada?

Šta preduzeće „Beogradska tvrđava“ priprema od kulturnih programa, na Kalemegdanu, do kraja jula?

Više od 10.000 posetilaca videlo je izložbu slika Ljube Popovića u Modernoj galeriji u Valjevu, za skoro tri meseca koliko je trajala. Setićemo se nekih Ljubinih slika sa ove  izložbe i pokušati da vam približimo bar delić stvaralaštva velikog srpskog umetnika...

26. Festival televizijskog etnološkog filma – FESTEF, u Kučevu, okupio je filmove iz  Japana, Kanade, Indije, Mijanmara, Australije, Nemačke, Južne Afrike, Tanzanije, Kine, SAD, Rusije, Španije, Hrvatske, Belgije, Danske... i domaće produkcije. Šta se dešavalo tokom festivala, od 20. do 22. jula, i koji su filmovi nagrađeni? 

Redovne rubrike i servisne informacije, kao i izbor muzike urednice Tatjane Kosanović, takođe su razlog da budete sa nama i ovog jutra.

Emisiju priprema i vodi Dragana Veljković.

Нови дан Нови дан

Autor:
Драгана Вељковић

"Нови дан" је јутарњи програм и емисија магазинског типа, која садржи културне прегледе, сервисне информације, берзанске извештаје, политичке вести, метеоролошки билтен и рубрике: "Догодило се на данашњи дан", "Ритуал", "Визита", "Плава планета", "Моје јутро" и "Лица, стазе, предели". Аутор: Драгана Вељковић [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво