Oko Balkana

Gost emisije je Ivica Đikić, pisac, publicista i novinar iz Zagreba.Predstavićemo njegovu novu knjigu - "Beara" (Naklada Ljevak, 2016), čiji je podnaslov "Dokumentarni roman o genocidu u Srebrenici".

Autor i voditelj emisije: Saša Ćirić
broj komentara 3 pošalji komentar
(sreda, 20. jul 2016, 13:56)
anonymous [neregistrovani]

Radio Beograd ?

Gospodo sa javnog servisa, da li vas poreski obveznici Srbije placaju za to da na vase medije dovodite provokatore koji neistinitim cinjenicama falisifikuju dogdjaje na teritoriji bivse Jugoslavije ili da na temelju jasnih dogadjaja iznosite cinjenice. Predlazem vam za sledecu emisiju da dovedete ponovo nekog Hrvata koji ce vam objasniti kako je Jasenovac velikosrpska zabluda u kojoj je stradalo 700.000 ptica, a ne ljudi.

(sreda, 20. jul 2016, 13:43)
anonymous [neregistrovani]

и ово ће да буде на ртс-у?

 Зашто у "око" не доведете Вацлава Дворжака, који снима филм о Сребреници? Да вам човек објасни да је то једна обична лаж. СРАМОТА!!!!!!!!!!!!!!!!

(sreda, 20. jul 2016, 13:27)
О (опЋинском) "геноциду" над Орићевим војницима и Алијиним наоружаним "газијама" [neregistrovani]

Може ли овако, Ћирићу: геноцид, геноцид, геноцид, геноцид, гхеноцид, геноцид, геноцид, геноцид, геноцид, геноцид, геноцид... и то онај "опћински"

Дакле овако, Хрватима, Хрватској, Босни и Херцеговини, Загребу, Сарајеву, "региону" и Балкану се пласирају и презентују Јаков Седлар, Хрвоје Хитрец, Златко Хасанбеговић и њихова "истина" о Јасеновцу, а "истодобно" се Срби, Србија, Београд, Бањалука, Република Српска (и то са програма "српског" јавног сервиса) подвргавају "списатељу" Ђикићу, Ћирићу, Имамовићу и друштву "у црном", и третману „брејнвошинга“ културно-пропагандно-промиЧбеним комплетом-памфлетом, тј. документарном (хашком) "истином" о "опћинском геноциду" над војницима Насера Орића и Алије Изетбеговића?!
НевјероЈатно?! Ко би очекивао квази-љевичарску, хрватску (узгред, говоримо о "неовисној" и "еУропској", ХДЗовско-томпсоновској (неоНД)Хрватској, етнички очишћеној, ксенофобној, расистичкој, србождерској, неоусташкој), ко би очекивао хрватску "црну пропаганду-промиЧбу", на таласима-"валовима" радио-станице-"круговалне постаје" Београд 2, јавног сервиса, "круговално-делековидне постаје" РТС?
Након слушања Вашег "Урадка" остао сам забезекнут - колико "културно"-пропагандних – или да будем прецизнији, односно "точнији", "гледе" госта вашег "круговалног урадка" - колико антисрпских "културно"-пропагандно-промиЧбених фалсификата, нетачности, лажи, измишљотина, субјективних фантазмагорија, медијских пропагандних ратних спинова, искривљених "свједочења", прећутаних факата, произвољности, безочних лажи и лажних хашких "чињеница"... у тако временски кратком радио-„круговалном“ интервјуу.
И све то је плаћено новцем пореских обвезника државе Србије?! Аферим! Србија до Београда на води. Поздрав, "братски" из Републике Српске.