Čekajući vetar

Ekološki magazin

Oni koji najviše hrane i pomažu napuštenim psima i mačkama, uglavnom su mladi i nezaposleni, ili penzioneri. I jedni i drugi imaju više volje i želje nego novca, pa se iz muke rodila ideja o banci hrane za napuštene kućne ljubimce. Priča je krenula sa društvenih mreža na inicijativu Beograđanke Ane Kojić i odmah je počela da se realizuje. Dopala se i ljubiteljima životinja iz drugih gradova Srbije. Kako funkcioniše i na koji način i vi možete da donirate hranu, čućete od Ane Kojić.

Sve može da se reciklira i da od toga nastane nova vrednost. Srbija za sada u toj oblasti ne pravi korake, već više puzi, iako ima bogatstvo u otpadu. Za specifične vidove reciklaže, srećom, ne treba čekati institucije - dovoljni su kreativni entuzijasti. Kako se recikliraju pozorišni tekstovi i šta može da nastane od onoga što je štrihovano, govori Petar Stanojlović.

Naše telo uvek nepogrešivo pokazuje šta nam je i šta mu radimo, treba ga samo oslušnuti. U ajurvedi to se radi poslednjih pet hiljada godina, a informacije se dobijaju pulsnom dijagnostikom, izgledom noktiju, očiju, izlučevina - sve može da posluži i služi svim lekarima koji umeju to da pročitaju, a takvih je kod nas sve više.

Autor i voditelj emisije je Aleksandra Vukićević.

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво