Kako se sluša koncert?

Svake poslednje subote u mesecu Zadužbina Ilije Kolarca otvara svoja vrata za najmlađe posetioce i njihove roditelje. Sa pričom o desetogodišnjoj tradiciji Male škole bontona, koja najmlađe sugrađane uči kako se sluša koncert, javlja se iz Kolarčeve zadužbine kolega Miša Stojiljković.

Pojava novog koronavirusa u Kini, navela nas je da više razmišljamo o svom zdravlju i kako da se zaštitimo od moguće zaraze. Do sada nema indicija da se zaraza prenosi disajnim putevima, a o mutacijama virusa i njihovom širenju sa epidemiologom Branislavom Tiodorovićem razgovarala je Nikolina Miljković.

Poznato je da će se mleko razvrstavati u tri klase, ali se još uvek radi na visini novčane naknade koju će po tom osnovu dobijati oko 18 hiljada registrovanih domaćih proizvođača. Na ovu temu sa stočarima i stručnjacima razgovarao je Ivan Jovanović.

U našem jutranjem programu pričaćemo o projektu samozapošljavanja u Pančevu, kao i o tome koji su problemi zbog kojih se građani obraćaju Zaštitiniku građana u Bujanovcu.
Uskoro nas očekuje i 48. izdanje Medjunarodnog filmskog festivala - FEST. Poznato je koja će se ostvarenja naći od 28. februara na repertoaru festivala, a šta ćemo biti u prilici da gledamo saznaćemo od kolege Vladimira Džudovića.

Uređuje i vodi Biljana Šujdović.

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво