Stanković pravi novu ličnu kartu Zvezde

Teniska rerpezentacija Srbije sa 3-0 savladala je Kanadu na novom takmičenju ATP kup i tako se plasirala u polufinale, gde će igrati sa selekcijom Srbije. Dušan Lajović, Novak Đoković posle preokreta i, najzad, dubl Troicki-Ćaćić bili su bolji od igrača iz ‚zemlje javorovog lista. Sledi završnica, imponuju pristup, volja i umeće predstavnika Srbije. Svi ističu fantastičnu podršku navijača, naši zemljaci, ali ne samo oni, nosili su ih na terenu i davali ton inače ubedljivim partijama naših igrača.

Novi trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković na startu priprema za prolećni deo sezone izjavio je da će se ponašati kao da nema 11 bodova prednosti i da će učiniti sve da napravi novu ličnu kartu kluba.  Na današnjem susretu s predstavnicima medija, Stanković je istakao  da sa čelnicima kluba radi na "izlazu igrača" jer spisak od 30 fudbalera mora da se skrati, kako bi se dobilo na kvalitetu.   Zvezda sutra putuje na Kipar, gde će obaviti prvu fazu priprema. Povratak u Beograd zakazan je za 21. januar, a već tri dana kasnije ekipa se seli u Tursku, gde će odigrati i šest pripremnih utakmica.

Košarkaši Crvene zvezde igraju od 20.45 u dvorani "Astrobal" u Lionu meć 18. kola Evrolige.   Trener Zvezde Dragan Šakota izjavio je pred meč da njegov tim mora da odigra pametno i borbeno.  I Crvena zvezda i Asvel u dosadašnjem delu sezone imaju po osam pobeda i devet poraza u Evroligi. 

Rukometna reprezentacija Srbije imala je jedinstvenu priliku da se na otvaranju Evropskog šampionata pokaže u najboljem svetlu. Međutim, čini se da bi prikladniji izraz za viđeno bio - sumrak. Tehničke greške, neiskorišćeni sedmerci i kontranapadi, ishitrenost - to je obeležilo igru rukometaša Srbije u porazu od Belorusije u prvoj utakmici Evropskog prvenstva. Naredni meč Srbija igra u subotu sa Crnom Gorom, a potom u ponedeljak sledi duel sa Hrvatskom.

Za vaterpolistima Srbije je još jedna uspešna sezona- osvojena je Svetska liga, obezbeđen plasman na Olimpijske igre,a Dejan Savić je imao prilike da pošteno isproba i proveri momke koji su budućnost ovog sporta. Uoči šampionata Starog kontinenta, danas razgovaramo sa poznatim i priznatim trenerom Stefanom Ćirićem. Biće i drugih vesti iz domaćeg međunarodnog sporta. Slušajte danas ono o čemu ćete sutra čitati na novinskim stupcima.

Urednik i voditelj je Željko Stefanović
 

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво