Humoristička emisija

Švedski futurolog Nil Bustrom predvideo je da će veštačka inteligencija uskoro postati pametnija od ljudi. A kakvu su pamet do sada ljudi pokazali, naročito u očuvanju naše planete, to uopšte nije teško postići.

Najjači pasoš na svetu je japanski, čiji vlasnici bez vize mogu putovati u 191 zemlju. Srpski pasoš je na 39. poziciji. A nekada smo i mi bili Japanci!

I naši i svetski fudbaleri su, baš kao i svake godine, i u 2019. bili u centru različitih afera. A bolje da su bili u centru fudbala.

Žena iz Kenije privukla je pažnju stranih medija nakon što je prodala muža ženi s kojom je varao za samo 1700 kenijskih šilinga što iznosi oko 14 evra. Nesumnjivo dotična ima odličan osećaj za biznis.

U izveštaju poslaničke grupe britanskog parlamenta navodi se da bi izbacivanje plastičnih pakovanja moglo da dovede do alternativa koje više zagađuju. Naše silne plastično spakovane starlete se nadaju da do izbacivanja plastične ambalaže ipak neće doći jer to ne bi bilo zdravo. Naročito za njihov izgled.

Ceo svet bruji o Megan Markl i princu Hariju koji su odlučili da se povlače iz javnog života, i žele da se finansijski osamostale. U Britaniji je posle BREGZITA usledio MEGZIT.

 

Pisac teksta: Milena Šiškin 

 

 

Караван Караван

Autor:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво