Magazin na Prvom - Zemlja čuda

Reč nedelje – PODRŠKA. Sredstvo kojim se vlast osvaja i čuva. Ili gubi, kada se kriptonit podrške potroši. PODRŠKA - čarobna reč.

"Došli smo zato što su protiv Vučića, a mi ga ne damo!" (Sa mitinga podrške Aleksandru Vučiću u Kruševcu, pod nazivom "Stop krvavom scenariju", decembar 2019.)

"Niko od nas ovde nije čovek koji će, skinuvši bedž sa revera, ostaviti prijatelje, ostaviti kumove, ostaviti ideje, ostaviti ono za šta se zalagao godinama...!" (Nenad Čanak, na predizbornom mitingu Borisa Tadića, 2012.)

"Veliki broj članova Predsedništva je predlagao da se održi miting podrške Zakonu o radu, međutim prevagnuo je predlog Aleksandra Vučića - koji je bio protiv." (Maja Gojković, u leto 2014, pred donošenje Zakona o radu)

"Ko ne bude glasao, ili onaj ko se izjašnjava protiv Ane Brnabić kao kandidata za predsednika Vlade, on se u stvari izjašnjava protiv Aleksandra Vučića." (Aleksandar Martinović, juna 2017.)

 

Autor Tanja Milekić.

Radio Beograd 1, 10.05

 

broj komentara 0 pošalji komentar
Magazin na Prvom Magazin na Prvom

Autor:
razni autori

Životne teme, atraktivni gosti, dobro raspoloženje, analiza aktuelnih dešavanja, vesti iz zemlje i sveta, najbolji voditelji i muzika. [ detaljnije ]