Karavan

Novo pravilo u našoj zemlji glasi: ako na kozmetičkom proizvodu piše da podmlađuje i ulepšava, na njemu će ubuduće morati da stoji i konkretan dokaz da je to stvarno tako… S tim u vezi očekujemo da će i na predizbornim obećanjima ubuduće morati da stoji i konkretan dokaz da će to stvarno biti tako.

Predsednik Amerike Donald Tramp smatra da treba da dobije Nobelovu nagradu za mir, ali da je komisija koja dodeljuje Nobelovu nagradu za mir, suviše rigorozna prema njemu...  Pa što onda ne prepiše disertaciju za mir od Huseina Baraka Obame?

Kako piše Politika, Hrvati nam prave čokoladne bananice a mi njima bajadere...  Estradno rečeno, to je pravi ''slatki greh''!

Na srpskim granicama nema migranata, ali ima švercera. Eto, pre nekoliko dana carinici su ispod starog televizora, u gepeku putnika, pronašli čak   280.000 evra... To je samo još jedan dokaz da kod nas tolike pare, pošten čovek može da vidi samo na televiziji. Ili ispod nje.

Pisac teksta Zoran Nikolić Zozon.

Караван Караван

Autor:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво