Karavan

Grupa turista iz Španije nedavno je doživela pravu dramu kada je kritikovala uslugu u jednom restoranu na jugu Albanije. Pobesneli ugostitelj je skočio na haubu njhovog automobila, razbio šoferšajbnu i na vozilu ostao narednih pet kilometara. Nadležne službe srušile su restoran i uhapsile vlasnika. Turisti su se sa letovanja vratili kući, a nervozni ugostitelj je otišao na letovanje iza rešetaka.

Zbog pojave afričke svinjske kuge u jednom delu Srbije, iz preventivnih razloga, otkazana je izložba svinja na 16. Šumadijskom sajmu poljoprivrede koja je bila planirana od 5. do 8. septembra u Kragujevcu. Mis Pigi je razočarana što neće pokazati svoje draži na ovom sajmu.

Verovatno ste i vi već čuli da ispiranje grla slanom vodom može da ublaži bolove u grlu. A ispiranje mozga može da spreči raznorazne glavobolje.

Slanina, čvarci i mast su, sudeći po cenama, vrhunska hrana. Četiri ili pet puta su skuplji od kilograma svinjskog mesa. Slanina i čvarci su nekada bili sirotinjska hrana. Danas su sirotinjski san.

Autor teksta Milena Šiškin.

 

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се