Karavan

Zavod za biocide i medicinsku ekologiju svakodnevno, dva puta dnevno, radi na suzbijanju komaraca. Ofanziva protiv komaraca teče po planu. Ko će da pobedi, znaćemo uskoro.

Desetogodišnji dečak napravio je pravi karambol sinoć oko 19 sati u jednoj od ulica na Karaburmi kada je seo za volan automobila, vozio i udario u nekoliko vozila na parkingu. Naša deca - naša radost!

Leto nam je na samom pragu, a sa njim dolaze i trendovi nakita. Oni koji se kite tuđim perjem držaće se i dalje ustaljenog trenda.

U Beogradu poslednjih nedelja vlada pravo malo opsadno stanje. Divlje životinje, ptice, ali i insekti i gmizavci nadiru sa svih strana. Čini se kao da je prestonica postala džungla u malom.

Putnik na aerodromu u Mančesteru, na letu između Velike Britanije i Pakistana, izazvao je ozbiljno kašnjenje jer je u pokušaju da dođe do toaleta dok je avion još uvek bio na pisti otvorio vrata za slučaj opasnosti. Šta će čovek, sila Boga ne moli.

Pisci teksta: Milena Šiškin i Zoran Nikolić Zozon
broj komentara 0 pošalji komentar
Karavan Karavan

Autor:
Zabavna redakcija Radio Beograda 1

Karavan se kreće ka svojoj destinaciji već više od 50 godina, uvek dobro natovaren aktuelnim humorom i izvornim narodnim pesmama. [ detaljnije ]