Uhvati dan

Četvrtina građana Srbije pati od nekog koštano-zglobnog oboljenja. Lečenje je moguće kada se otkrije u ranoj fazi – ali – kako prepoznati simptome? Razgovaraćemo o tome sa našim gostom, dr Ivicom Jeremićem, reumatologom.

Večeras će u Dorćol placu u Beogradu biti održana humanitarna modna revija, a modele će nositi osobe sa Daunovim sindromom. O reviji ali i o aktivnostima udruženja Daun sindrom, Beograd, razgovaramo sa našom gošćom, predsednicom udruženja, Marijom Pavlović.

 

Slušaćemo vesti iz Leskovca, Valjeva, Zrenjanina, Aleksandrovca, upoznati vas sa kampanjom gradskog Zavoda za javno zdravlje: „Tvoje znanje menja sve" i proveriti šta je to "spam" i da li ima nešto besplatno na internetu, u redovnoj rubrici o bezbednosti na internetu.

Vreme je proslava matura! Da li idete na godišnjicu mature? Vaše odgovore i izgovore - očekujemo da čujemo u  „Pitanju jutra".  

Sa vama je Ružica Zorkić-Radičević.

broj komentara 0 pošalji komentar
Uhvati dan Uhvati dan

Autor:
Grupa autora

Jutarnji program Radio Beograda 1! Uhvati dan! Ako ste pomislili da je to prema čuvenoj latinskoj izreci "Carpe diem" - u pravu ste. [ detaljnije ]