Novosti dana

Akcijom kosovskih specijalaca u utorak nisu završena hapšenja na severu Kosova i Metohije. Zbog toga zvanični Beograd i građani strahuju od novih dejstava kosovske policije. Šteta se popisuje, povređeni oporavljaju, a opštinska komisija u Zubinom Potoku sprema tužbe zbog prekoračenja ovlašćenja.Milan Radojević, zamenik kosovskog ministra unutrašnjih poslova navodi za RTS da je bilo prekomorne upotrebe sile od strane ROSU. Ističe da takva akcija nema osnova niti opravdanja.

Najmanje 30 osoba je povređeno kada je izbio požar u objektu Mirala u Velikoj Kladuši, koji se koristi kao privremeni prihvatni centar za nekoliko stotina migranata. Požar je ugašen i u toku je uviđaj, javlja portal "Kliks". Devetnaest migranata je primljeno u Kantonalnu bolnicu u Bihaću zbog povreda koje su zadobili tokom požara.

Dve osobe se vode kao nestale, a najmanje 20 ljudi je povređeno kada su se u fabrici za proizvodnju eksploziva u ruskom gradu Dzeržinsku dogodile tri velike eksplozije, javlja RT. Lokalne vlasti su upozorile da bi moglo doći do novih eksplozija, prenosi RT.

 

Новости дана Новости дана

Autor:
Радио Београд 1

Најпопуларнија радијска информативна емисија на нашим просторима деценијама уназад доноси најбрже и најсвеобухватније информације. Сваког дана у 15 сати на Радио Београду 1. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво