Talasanje - Zemlja čuda

Da li se i u kojim prilikama Skupština Srbije izjašnjavala o Kosovu u poslednjih sedam godina? Zbog čega je ova tema prisutna kod izvršne i predsedničke vlasti, dok se u parlamentarnoj praksi javlja  tek sporadično? Šta je donela Rezolucija o Kosovu iz 2013?

„Sa mnogo više optimizma očekujem sledeće pregovore zato što će svi oni koji budu u ime  Republike Srbije pregovarali  imati u rukama rezoluciju koju je donela Narodna Skupština i saznanje da će njoj morati da podnose izveštaje o tome kako su pregovarali." (Predsednik Tomislav Nikolić, januara 2013.)

„Da nas ucenjuju da li će da glasaju za platformu ili neće, sasvim lično da kažem - baš me briga da li će da glasaju!" (Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić, januara 2013.)

„Jednostavno ćete tu stvar da rešite ako sa platforme skinete oznaku poverljivosti!" (Borislav Stefanović, šef poslančke grupe DS, januara 2013.)

„Da li je iko od vas ikada video 4 tačke Borisa Tadića? Pa, kažite mu da povuče oznaku poverljivosti, više nije predsednik!" (Premijer Ivica Dačić, januara 2013.)

Urednik i voditelj: Tanja Milekić

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво