Sportski žurnal

Nikolina Lukić, primač servisa odbojkaškog kluba Železničar iz Lajkovca, jedna je od udarnih igli popularnih `dizelki` i za našu emisiju govori o završnici plej-ofa Super lige Srbije u konkurenciji dama. U Staroj Pazovi, `Želja` je načinio brejk i sutra na svom parketu dočekuje Jedinstvo, dok bi se eventualna peta utakmica igrala 2. maja u Sremu. Trenerski pečat Mirjane Musulin je vrlo primetan, devojke iz Lajkovca idu na osvajanje duple krune i to ne kriju. Podsećamo, 10. marta ove godine osvojile su i Kup Srbije, savladavši Crvenu zvezdu bez izgubljenog seta. Lukićeva je upravo u Zvezdi provela najveći deo karijere, punih sedam godina, prethodno je igrala za Srem i Vojvodinu.

I odbojkaši imaju zanimljivu završnicu- danas od 17.30 Vojvodina na parketu SPENS-a dočekuje Crvenu zvezdu, takođe u finalnoj seriji plej- ofa. Rezultat je 1-1 u pobedama, Beograđani su bili bolji u `srpskoj Atini`, a `lale` u glavnom gradu. Četvrti meč igra se 1. maja, eventualni peti tri dana kasnije. Košarka- utakmicama prvog kola počela je Super liga Srbije, Crvena zvezda i Partizan ubedljivi, prema očekivanju.

Upućujemo poslednji medijski pozdrav Dejanu Patakoviću, dugogodišnjem saradniku naše kuće. Ostavio je pečat radeći humorističke komentare u emisiji `Vreme sporta i razonode`, a značajan doprinos dao je pripremajući priloge za emisiju `Tup- tup` i vodeći emisiju `Krug` na Beogradu 202. Poslednji ispraćaj Dejana Patakovića je sutra, u utorak, 30. aprila, u 16.30 časova na Novom groblju.

Srpski teniseri napredovali su na, danas objavljeno, ATP rang listi, najveći skok od 28 pozicija upisao je Filip Krajinović, koji je sada 77. na svetu. Naši automobilisti Milovan Vesnić i Dušan Borković zabeležili  su dobre rezultate na stazi `Hungaroring`, u prvom vikendu sezone u TCR Istočna Evropa.

 

Današnju emisiju uređuje i vodi Željko Stefanović.

 

 

 

 

 

 

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво