Novosti dana

Rusija poziva Sjedinjene Američke Države i Evropsku uniju da shvate svoju odgovornost za sprovođenje rezolucija Saveta bezbednosti i da utiču na kosovske lidere da zaustave provokacije protiv Srbije, izjavio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov, posle razgovora sa Ivicom Dačićem u Moskvi.

Predsednici Srbije i Rusije, Aleksandar Vučić i Vladimir Putin, sastaće se 26. aprila na marginama skupa "Jedan pojas, jedan put" u Pekingu, najavio  Ivica Dačić.

Srbiji čestitike na uspešno sprovedenim ekonomskim reformama u Srbiji, rekao predsednik Evropske banke za obnovu i razvoj  i poručio da je naša zemlja ekonomski lider regiona.

Pariska katedrala Notr Dam, koja je oštećena u požaru, biće obnovljena u narednih 5 godina - obećava francuski predsednik Makron. Stručnjaci tvrde da će za rekonstrukciju biti potrebne decenije.

U Beogradu je otvoren Međunarodni sajam građevinarstva. Predstavlja se oko 600 izlagača iz 27 država.

Treća utakmica finala košarkaške ABA lige, Budućnost - Crvena zvezda, u 19 časova u Podgorici.

Urednik i voditelj: Miroslav Vojvodić

Urednik vesti: Tina Amić
Новости дана Новости дана

Autor:
Радио Београд 1

Најпопуларнија радијска информативна емисија на нашим просторима деценијама уназад доноси најбрже и најсвеобухватније информације. Сваког дана у 15 сати на Радио Београду 1. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво