Noćni program - Među svetovima svet

Noćas ćemo vas upoznati sa "Licem ulice", neprofitnom organizacijom koja pomaže onima koji najteže dolaze do posla i koji žive na margini društva. Ideja humanitarne pomoći obično se vezuje za davanje materijalnih sredstava u vidu novca, hrane, odeće. Međutim, ova se organizacija odlučila za aktivni vid podrške, tako što stvara uslove da korisnici mogu da pomognu sami sebi. O njihovom radu govoriće nam Nikoleta Kosovac, koordinatorka organizacije i Milica Martinović, kordinatorka progama za korisnike.

U drugom satu emisije, kao i obično, otvaramo telefonske  linije 011/322 50 99 i 011/322 52 99 za naše slušaoce da se uključe u program sa svojim komentarima, idejama, predlozima, kao i sa životnim problemima ili dilemama psihološke prirode.

Autor emisije je Branka Kordić, klinički psiholog  
Ноћни програм Ноћни програм

Autor:
Група аутора

Сваке ноћи, од поноћи до четири ујутру, са слушаоцима ће бити водитељи и гости у студију, а из ноћи у ноћ разликоваће се и концепт програма, тако да ће слушаоци моћи да изаберу ноћ која највише одговара њиховом укусу, било да желе да слушају оперу или их интересује технологија. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво