Talasanje - Šetnja

Kakva su očekivanja od Međuvladine konferencije za usvajanje Globalnog sporazuma o migracijama UN koja se održava u Marakešu? Suština sporazuma, koji čeka na ratifikaciju bila je Njujorška deklaracija za izbeglice i migrante doneta pre dve godine i u kojoj se navodi da nijedna zemlja ne može sama da se izbori s međunarodnim migracijama. Gost Vladimir Petronijević iz Grupe 484.

Prema podacima Svetske zdravstvene organizacije na spisku 10 najzagađenijih gradova u Evropi, pet je na Balkanu. Zašto je sprovođenje strožijih propisa Evropske unije veliki izazov za ovaj region? Kakve korake Srbija preduzima kako bi se smanjilo aerozagađenje pitamo Milenka Jovanovića, načelnika Odeljenja za kontrolu kvaliteta vazduha u Agenciji za zaštitu životne sredine.

Zašto je Srbija atraktivna za investitore koji žele da ulažu novac u nekretnine i zbog čega u narednih nekoliko godina neće padati cene, naročito u Beogradu? Najnovije podatke sa Međunarodne konferencije o tržištu nekretnina u Jugoistočnoj Evropi zabeležila Nataša Aćimović.

Kako približiti umetničku muziku deci i zbog čega stručnjaci tvrde da se ona pokazala kao veoma značajna za njihov razvoj? O velikim uspesima najmlađih umetnika razgovaramo sa Marinom Uzelac iz Fondacije „Deca deci".

Urednik i voditelj - Dijana Ivanov Kadić.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво