Sportski žurnal

Još se sležu utisci posle utakmice na Parku prinčeva, ne pamti se kada je Crvena zvezda toliko bila nadigrana od nekog rivala, makar i tako i toliko finansijski moćnog, kao što je Pari Sen Žermen. Kao da niko i dalje ne veruje da se mreža golmana Borjana zaista zatresla čak šest puta,a ruku na srce, moglo je biti toga i više, da među stativama ne beše upravo ovog momka rodom iz Knina. Realnost je, ipak, takva, moćni su Nejmar, Kavani, Embape, njihovi saigrači takođe, fudbalska je to mašinerija kojoj je teško razmrdati šrafove.

JSD Partizan danas obeležava 73 godine postojanja.

Odbojkašice Srbije završile su grupnu fazu takmičenja na Svetskom prvenstvu maksimalnim rezultatom, sa pet pobeda i bez izgubljenog seta. U poslednjoj utakmici grupe D nadigrale su selekciju Portorika sa 3:0, po setovima 25:23; 25:17; 27:25. Naše devojke su tako, bez ijednog jedinog izgubljenog seta završile ovu fazu takmičenja. Loša vest je da se povredila Bojana Milenković. Prilikom doskoka je povredila levo koleno i nije mogla da nastavi utakmicu.

Reprezentativci Srbije, ukupno njih šesnaestoro, doputovao je u Buenos Aires, gde ih, od 6. do 18. oktobra, očekuju Olimpijske igre mladih. Na aerodromu dočekala ih je Njena ekselencija, ambasadorka Srbije u Argentini Jela Baćević.

Večeras se igraju 22 utakmice 2. kola fudbalske Lige Evrope. Jedan od ovih susreta, duel iz Frankfurta, možete direktno da pratite na prvom televizijskom kanalu RTS-a, kao i na medijskoj platformi RTS planeta.

Na teniskom turniru u Pekingu, dva srpska predstavnika igraće rano ujutru po našem vremenu mečeve čevrtfinala. Filip Krajinović za rivala ima Martina Del Potra, dok se Dušan Lajović sastaje sa Englezom Edmundom.

Na teniskom čelindžeru u Almati, u Kazahstanu, nova pobeda Nikole Milojevića - u dva seta savladao je Holanđanina Grikspora, dok je Kecmanović završio takmičenje, od njega je - takođe u dva seta - bio bolji Istomin, reprezentativac Kazahstana.

Sve je spremno za novu seriju Krosa RTS-a, naša ekipa stigla je u Zaječar, koji je prva stanica ovogodišnjih atlestkih dešavanja u organizaciji naše kuće. 

To su tek neke od tema današnjeg Sportskog žurnala Radio Beograda 1.

Urednik i voditelj emisije je Željko Stefanović

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво