Uhvati dan

06:30 Dogodilo se na današnji dan, 07:00 Vesti, 07:05 Dobro jutro deco, 08:00 Vesti, 08:05 Srpski na srpskom, 08:15 Gost jutra

Idealno vreme za početak davanja džeparca detetu je - vreme polaska u školu, kažu psiholozi. Koja suma je idealna, međutim, nije utvrđeno. Razgovaramo o tome sa vama - u pitanju jutra.

Dan Univerziteta u Beogradu se obeležava danas, 13.septembra, u znak sećanja na početak rada  Velike škole, koju su, 1808.godine osnovali Dositej Obradović i Ivan Jugović.

Koleginica Milka Babić je razgovarala sa ovogodišnjim, najboljim studentima Beogradskog
Univerziteta - budućim arhitektom, geografom i studentkinjom Bogoslovskog fakulteta.

Čuveni košarkaški trener - Ranko Žeravica i  Dušan Popov, po čijem liku je stvoren filmski junak Džems Bond, rodom su iz Novog Miloševa.  Kako meštani čuvaju uspomene na njih, čućemo od našeg dopisnika Branislava Prokića.

O mogućnostima i pravcima daljeg razvoja seoskog turizma na području Niša i juga Srbije, se razgovaralo i na konferenciji čija je tema bila „Upoznajte Niš, grad za sva čula". Učestvovali su pored  predstavnika visokoškolskih institucija, grada Niša i eminentni turistički radnici. Sa jednom od učesnica ovog skupa, jutros će u Nišu  razgovarati kolega Ozren
Rašić.

Festivali, koncerti i izložbe - u Aranđelovcu, Valjevu i Kragujevcu su teme kojima smo posvetili poslednji sat ovog jutra.

Voditelj je Ružica Zorkić Radičević.

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се