Karavan

Senator Berni Sanders kritikovao je predlog Donalda Trampa zbog imenovanja Breta Kavanoa za novog sudiju Vrhovnog suda, ocenivši da je američki predsednik patološki lažov koji i dan i noć radi samo za svoje prijatelje milijardere… Ko će kome, no svoj svome.

U etničkoj zajednici Ubang, na jugu Nigerije, muškarci i žene govore različitim jezicima.  U ostalim zemljama sveta muškarci i žene govore istim jezikom, ali se vrlo često ne razumeju.

Zagađenje vazduha "škodi inteligenciji", pokazuje najnovije istraživanje sprovedeno u Kini. Svi znamo šta radimo našoj planeti. Ala smo je opravili, svaka nam čast!

Četrdesetogodišnji Meksikanac priveden je nakon što je ukrao pogrebni automobil kako bi se njime "malo provozao", iako se u zadnjem delu vozila nalazio kovčeg s pokojnikom. Gde si požurio prijatelju, taj ti prevoz sigurno neće umaći.

Vlasnik i direktor jedne naše televizije izjavio je da će za potrebe snimanja novog rijalitija izjajmiti čak šest šlepera starleta. Do sada su se kod nas starlete nabavljale na lopate, ali su se toliko namnožile da će uskoro i šleperi biti nedovoljni.

Pisac teksta: Zoran Nikolić Zozon

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво