Sportski žurnal (Fudbaluška)

Još jedno izdanje specijalizovanog mundijalskog magazina Radio Beograda 1, uz koga odbrojavamo sate do početka odlučujuće utakmice reprezentacije Srbije za ulazak u osminu finala Svetskog fudbalskog prvenstva u Rusiji. Duel sa selekcijom Brazila, podsetimo, igra se od 20 časova, uz prenos na našem programu, kao i na Prvom tv kanalu Medijskog javnog servisa Srbije, odnosno na multimedijalnoj platformi RTS planeta.

Neće biti nimalo lako izabranicima Mladena Krstajića, za plasman u 16 najboljih neophodna je pobeda nad sjajnom južnoameričkom reprezentacijom, predtstavnicima zemlje u kojoj i mlado i staro igra fudbal, gde se i bukvalno živi za `najvažniju sporednu stvar na svetu`. Uz ostale, čućemo Dejana Ramba Petkovića, koji je u zemlji kafe ostavio upečatljiv trag i dan-danas ga smatraju istinskim božanstvom, kao retko koga sa evropskog tla.

Slušaćemo i poslednja uputstva našeg selektora, zatim kapitena Aleksandra Kolarova, tu su i razmišljanja naših nekadašnjih reprezentativaca Dušana Savića i Milovana Đorića, zatim sudijskog eksperta Milana Karadžića, kao i mladog glumca, omiljenog u Rusiji, Miloša Bikovića.

Čućemo i više anketa sa ljubiteljima fudbala, kako onima u našoj zemlji, tako i direktno sa Crvenog trga, gde ima dosta naših navijača sa svih strana, iz Smedereva, Jagodine, Vrbasa, Trebinja, Kuršumlije i drugih gradova.

Reporteri iz Rusije, kao i svih prethodnih dana, biće Vlade Radičević i Milan Bigović.

 

Urednik i voditelj emisije je Željko Stefanović.

 

 

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво