Sportski žurnal (Fudbaluška)

U ekskluzivnom razgovoru sa najboljom srpskom teniserkom Aleksandrom Krunić, koja je trenutno u Palma de Majorci, razgovaramo o njenom odnosu prema fudbalu, Svetskom prvenstvu i kako savladava stres za vreme uzbudljivih momenata dok igraju orlovi. Krunićeva je , inače, rođena u Moskvi, ali neće stići da i uživo pogleda neku od utakmica, jer sutra putuje u London, kao i dugo očekivani vimbldonski turnir. Pre neki dan, zanimljivo, osvojila je prvu titulu u karijeri, u holandskom Hertogenbošu i značajno skočila na svetskoj rang listi. Ima taman toliko slobodnog vremena da pogleda utakmice reprezentacije Srbije i za nađ državni tim navija iz sve snage.

Naši reporteri i danas se javljaju iz Kalinjingrada, već smo počeli da odbrojavamo sate i do početka druge utakmice naše reprezentacije, ovoga puta sa selekcijom Švajcarske, koja se igra u petak od 20 časova. Vlade Radičević i Milan Bigović uključivaće se u program sa aktuelnostima vezanim za Mundijal, poslednjim vestima iz našeg štaba, uz razgovore sa stručnjacima, ali i navijačima sa svih strana - jedan je doputovao čak iz Sidneja da bi na delu gledao našu najbolju selekciju.

Ispratićemo i današnju konferenciju za medije naših reprezentativaca, čuti šta o VAR sistemu misli predsednik sudisjke organizacije i član sudijske komisije FSS Milan Karadžić. Čućemo i Savu Miloševića, Alberta Nađa, kao i druge ljude iz sveta fudbala, koji imaju šta da kažu o najvećoj planetarnoj smotri ovog sporta. Naš saradnik Aleksandar Milivojević pozabavio se zvaničnim himnam svetskih prvenstava,a Miloš Panić pratio je izvlačenje parova za prvo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope. Partizan će svoj prvi dvomeč igrati s Rudarom iz Plevalja, Spartak igra sa Kolerejnom iz Severne Irske, dok će rival niškog Radničkog biti pobednik duela Sent Julija iz Andore i Gzire sa Malte.

I dame prate fudbal- dame iz naših kuća, porodica, iz poslovnog okruženja, dame koje srećom srećemo, ali i one koje se profesionalno bave fudbalom. Naša sagovornica je Violeta Slović, kapiten višetsrukog šampiona Srbije, subotičkog Spartaka, kao i našeg državnog tima.

 

Urednik i voditelj emisije je Željko Stefanović.

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво