Uhvati dan

06:03 Jutarnji dnevnik, 06:35 Dogodilo se na današnji dan, 07:00 Vesti, 07:05 Dobro jutro deco, 08:00 Vesti, 08:10 Srpski na srpskom, 08:45 Kamenčići u cipeli

Na Dan Ćirila i Metodija koji se prvi put obeležava u Srbiji, sa direktorom Narodne biblioteke Stojan Trumić u Titelu Goranom Popovićem najavljujemo šesnaestu Smotru ćirilične pismenosti.

U namenskoj industriji Milan Blagojević radnica koja radi na određeno vreme, ako ostane u drugom stanju, dobija ugovor na neodređeno vreme. Čućemo  šta o toj inicijativi misli Slavica Đukić Dejanović, ministarka bez portfelja zadužena za populacionu politiku, a vi ćete imati priliku da u Pitanju jutra kažete da li bi bilo više beba kada bi bilo više ovakvih preduzeća.

U Varni kod Šapca u toku je Jagoda fest, pa ćemo od Nenada Tomaševića čuti kako protiče, a u Nišu je u toku Internacionalni forum Socijalna inkluzija, tržište rada, zapošljavanje. Sa nekim od učesnika razgovarao je Ozren Rašić. 

U program će nam se uključiti  Branislav Matić, predsednik udruženja Homer, koji će najaviti deseti Festival filmova za slepe i slabovide.

Pred kraj slušamo Kamenčiće u cipeli.

Sa vama je Aleksandra Mladenović.

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво