Uhvati dan

06:03 Jutarnji dnevnik, 06:35 Dogodilo se na današnji dan, 07:00 Vesti, 07:05 Dobro jutro deco, 08:00 Vesti, 08:10 Srpski na srpskom, 08:45 Kamenčići u cipeli

Iz sadržaja emisije izdvajamo:

Automobili stariji od petnaest godina ipak neće morati dva puta godišnje na tehničke preglede. Ovom novom odlukom vlade bavio se Milenko Marković. 

Na današnji dan pre 120 godina rođena je Desanka Maksimović. O njoj i njenom stvaralaštvu slušamo u prilogu Radojke Šekularac.

O projektu obučavanja žena sa invaliditetom u Leskovcu i Zrenjaninu slušamo u prilogu Danijele Kocić, a sa vama pričamo u Pitanju jutra, ima li posla za žene sa invaliditetom?

U Čumićevom sokačetu danas počinje Čumić fest. O programu ove četvorodnevne manifestacije pričamo sa organizatorom Markom Srdanovićem.

U Muzeju Afričke umetnosti u Beogradu u toku je izložba koju će posetioci moci da vide i u Noći muzeja,  Lalibela-Jerusalim Afrike,fotografkinje Gali Tibon.O tome ali i ostalim programima namenjenjenim najmladjima u muzeju sa prelepom  baštom na Senjaku, sa kustosom  Emilijom Epštajn je razgovarala Milena Božović Manić.

Budite sa nama od šest do devet.

Urednik i voditelj je Aleksandra Mladenović, a producent je Bojana Tufegdžić.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво