Doživeti stotu

Današnje izdanje emisije biće realizovano uživo iz čačanskog Udruženja penzionera. O akcijama, podršci ljudima trećeg doba, kulturnim i sportskim manifestacijama seniora u gradu na obali Zapadne Morave saznaćemo više od predsednika tog udruženja Miladina Mića Savića i njegovih saradnika.

U emisiji će učestvovati i pomoćnik gradonačelnika Grada Čačka Vladan Milić i direktor Doma zdravlja dr Aleksandar Pajević, kao i penzioneri iz gradske i seoske sredine Moravičkog okruga.

O značaju obuke na računaru govoriće potpukovnik u penziji Aleksandar Saša Rašković, a predstaviće se i članovi literarne i muzičke sekcije čačanskog Udruženja penzionera.

Emisiju realizuje ekipa: ton majstori Žarko Bovan i Predrag Marković, producenti Srđan Manojlović i Vesna Gemović, muzički urednik Dragan Dimić i urednik i voditelj Marina Stojadinović.

„Doživeti stotu", subota od devet i pet.

Radio Beograd Jedan!

Naslovna strana: Učesnici emisije "Doživeti stotu" u čačanskom Udruženju penzionera 

Доживети стоту

Autor:
Марина Стојадиновић

Емисија "Доживети стоту" Првог програма Радио Београда већ двадесет две године доноси интервјуе и репортаже посвећене старијој популацији. У разговорима с истакнутим стручњацима из области социјалне политике, економије, медицине, културног, јавног и спортског живота, емисија се бави свим аспектима живота трећег доба. Осврће се на проблеме о којима се мало говори, даје психолошку подршку, корисне информације о томе где и када се може добити помоћ, али и указује на прикривено и отворено занемаривање старијих људи. Садржи и редовну здравствену рубрику која има информативни, едукативни и саветодавни карактер у вези са неком болешћу, стањем, поремећајем или сезонском епидемијом. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво