Talasanje - Šetnja

Muzička urednica Radio Beograda 1 Katarina Epštajn je dobitnica povelje Udruženja džez muzičara za doprinos razvoju muzičkog stvaralaštva i interpretacije na polju džeza, zabavne i pop muzike. Sa njom razgovaramo o značaju nagrade i nagradama kao motivaciji u daljem radu, muzičkom stvaralaštvu danas i podršci mladim autorima.

Upravo je počela II Kontakt muzička konferencija, koja okuplja region i čiji je glavni moto ove godine samoodrživost festivala. Na osam lokacija biće održano dvadeset pet koncerata, učestvovaće sedamdeset autora iz sedam zemalja, a u toku su i tri izložbe. Gost "Šetnje" biće Marko Maršićević, jedan od organizatora konferencije.

Tradicionalni, 65. Martovski festival, biće održan od 28. marta do 01. aprila. Za Beogradski festival dokumentarnog i kratkometražnog filma, ove godine, bilo je prijavljeno čak četiri hiljade filmova od kojih je selektorski tim izabrao osamdeset, koji će se takmičiti u nekoliko kategorija. Šta će sve publika moći da vidi i u čemu da učestvuje, saznajemo od Milice Ševarlić iz Doma omladine Beograda.

Autor i voditelj: Tanja Zeljković

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво