Talasanje - Šetnja

Željana Radojičić Lučić je učiteljica, koja je ušla u najuži izbor svetskog takmičenja za najboljeg učitelja „The Global Teacher Prize“. Finalistkinja je postala zahvaljujući svojim projektima „Kreativna učionica“ i „Magično selo“, iza kojih je njena ideja i moto da su učitelji čarobnjaci i da je potrebno na zanimljiv i magičan način deci predstavljati svet oko njih i učiti ih. Đaci drugog razreda osnovne škole „Milan Rakić“ iz Banje Vrujci, kojima je učiteljica, zbog nje, ne žele da izlaze iz škole. Kako je to postigla, otkriva nam tokom emisije.

Stručne nagrade istoričara i teoretičara umetnosti - "Nagrada Lazar Trifunović" i Priznanje DIUS za 2017. godinu, biće dodeljeni 14. januara u Kulturnom centru Beograda. O dobitnicima i značaju nagrade, razgovaramo sa Gordanom Topić, kustoskinjom Likovne redakcije Kulturnog centra Beograda i koordinatorkom "Nagrade Lazar Trifunović".

Marko Kačarević, član sastava „Pravoslavni pojci" govori o specifičnoj muzici koju izvode i kako je približavaju najširoj publici, kao i o svom radu i koncertima.

Autor i voditelj: Tanja Zeljković

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво