Noćni program - Među svetovima svet

Tema emisije je Novogodišnje odluke. Gošća sa kojom ćemo ovu temu pojasniti biće Ivana Paunović, psiholog, psihoterapeut i edukator.

Dobro nam je poznata ova ljudska potreba da u Novoj godini promenimo sve ono čime smo u staroj bili nezadovoljni i da u godinu novu zakoračimo kao bolje, uspešnije, komunikativnije, odlučnije osobe. Skloni smo da pišemo duge spiskove koje sadrže sve ono čega bi da se odreknemo, kao i ono što bi da postignemo. Međutim, kako godina odmiče, često se događa da uviđamo kako nam ne uspeva da sprovedemo u delo ono što smo zacrtali, i tako, iz godine u godinu, prenosimo potvrdu o sebi kao neuspešnoj, neodlučnoj, lošoj, nekomunikativnoj osobi. Kao da nekim ljudima ispisivanje novogodišnjih odluka služi da sabotiraju sebe.

Prodiskutovaćemo moguće razloge za takvo ponašanje. Razmotrićemo kako izbeći zamku donošenja odluka koje nećemo poštovati, i pokazati put kojim se može stići do željenog cilja.
Ivana Paunović je, osim što je psiholog i psihoterapeut, i edukator O.L.I integrativne psihodinamske metode u oblasti savetovanja, psihoterapije i life i poslovnog koučinga. Ona će u emisiji i detaljnije objasniti ove pojmove.

Kako je ovo poslednja emisija u ovoj godini, daćemo priliku slušaocima da u toku drugog sata emisije, bar na jedan tren poveruju u deda Mraza i otkriju šta bi ih usrećilo da dobiju. Telefoni su 011/ 322 50 99 i 011/322 52 99.

Autor emisije je Branka Kordić.

Ноћни програм Ноћни програм

Autor:
Група аутора

Сваке ноћи, од поноћи до четири ујутру, са слушаоцима ће бити водитељи и гости у студију, а из ноћи у ноћ разликоваће се и концепт програма, тако да ће слушаоци моћи да изаберу ноћ која највише одговара њиховом укусу, било да желе да слушају оперу или их интересује технологија. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво