Moja knjiga

Večerašnja emisija posvećena je ovogodišnjem Sajmu knjiga, koji se ovih dana održava u Beogradu. Za ovu manifestaciju mnogi kažu da je ''praznik knjige'' ili ''svetkovina duha'', a neki je nazivaju i ''najvećom knjižarom na svetu''.

Mi ćemo u emisiji oslušnuti delić atmosfere ove manifestacije, i čuti šta o Sajmu, knjigama i čitanju misle neki naši ugledni pisci. O svom odnosu prema ovoj manifestaciji, o tome šta im znači susret sa knjigama i ljudima pod kupolama sajma govore pisci Dejan Aleksić, Gojko Božović, Alen Bešić, Jasminka Petrović, Vladan Matijević i Enes Halilović. Oni će govoriti i o svojim sećanjima vezanim za prve posete Sajmu, o tome kako im se aktuelni Sajam čini u odnosu na one prethodnih godina, i o tome da li su svoje omiljene knjige tražili i nalazili na sajamskim štandovima.

Pored spisateljskog, naši sagovornici imaju i uredničko iskustvo, a osim toga su pasionirani čitaoci, pa ćemo čuti kako oni Sajam doživljavaju iz različitih uglova: kao pisci, kao urednici i kao čitaoci.
 
Autor i voditelj emisije: Vojislav Karanović

Моја књига

Autor:
Војислав Карановић

Емисија о књигама и читању, о књижевности, уметности и стваралаштву. Гости су људи различитих интересовања, различитих занимања и професија. Сваки саговорник издваја књигу коју воли, ону која му је посебно значајна и за коју може да каже: ово је моја књига. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво