Novosti dana

Španska policija pokušava da spreči glasanje na referendumu o nezavisnosti Katalonije. U Barseloni hapšenja i odvođenja ljudi sa birališta, a nekoliko desetina je povređeno. Helikopteri nadleću grad.

Sloboda i nezavisnost nemaju cenu i obećavam da ćemo ih čuvati bez obzira ne sve pritiske, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na komemoraciji u Jajincima. Jajinci su bili jedna od najstrašnijih fabrika smrti u Evropi, koja je radila po "strašnoj" rutini - doručak, ručak , večera, spavanje, streljanje, rekao je predsednik Vučić i podsetio da su tu dovođeni Srbi, Jevreji... svi drugi koji misle drugačije, svakog dana u jame je bacano po 300 ljudi.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je na svečanosti povodom otvaranja deonice auto-puta "9. januar" u Republici Srpskoj, da će Srbija uskoro, do kraja ove i početkom sledeće godine imati hiljadu kilometara autoputeva i da će po tome biti prva u regionu. Milorad Dodik poručio je da Republike Srpska gradi auto-puteve i ide svojim putem.

Odbojkašice Srbije od 17 časova igraju protiv selekcije Holandije finalni meč na Evropskom prvenstvu čija se završnica održava u Azerbejdžanu.

Urednik i voditelj Nataša Raketić.

Urednik vesti Nebojša Nikolić. 

Новости дана Новости дана

Autor:
Радио Београд 1

Најпопуларнија радијска информативна емисија на нашим просторима деценијама уназад доноси најбрже и најсвеобухватније информације. Сваког дана у 15 сати на Радио Београду 1. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво