Mozaik vremena

Pored uobičajenih želja za dobro zdravlje, više novca, pregršt ljubavi, osmeha i sreće, ekipa Mozaika vremena vam želi u Novoj 2017. godini i dobro pamćenje. Srećna Nova godina!

U novogodišnjoj čestitki povodom dolaska 1947. godine najveći sin naših naroda i narodnosti Josip Broz Tito istakao je planove i zadatke drugova i drugarica, građana i građanki, omladinaca i omladinki.

Predsednik Savezne Republike Jugoslavije Slobodan Milošević čestitao je građanima Novu 1995. godinu, osvrnuvši se na 1994.

Deda Mraz ili Sveti Nikola pitanje je koje pred nas podstavlja slikar Dragan Mojović. Kada već spominjemo dedu. U novogodišnjem Mozaiku vremena čućete odlomak radio drame ili bolje radio komedije "Deda i ja". U ulozi JA bila je Ružica Sokić.

Šta je članovima Vlade Republike Srbije za Novu godinu koja je na izmaku, dakle za 2016. poželeo Zoran Živković. A šta je građanima Srbije pre godinu dana poželeo predsednik Tomislav Nikolić.

Мозаик времена Мозаик времена

Autor:
Стална екипа емисије: музички уредник Наташа Манчић, организатор Чедомир Радовић, водитељ Душан Глигоријевић. Аутор и уредник: Бранка Селаковић Милошевић

Мозаик времена - борба против пилећег памћења, емисија Првог програма Радио Београда која је почела са радом октобра 2001. године. Емитује се сваке суботе од 10:05 до 11:00. Подсећа на прошлост (културну, историјску, политичку, спортску и сваку другу) уз помоћ материјала из Тонског архива, Документације и библиотеке Радио Београда. Свака коцкица Мозаика је један датум из прошлости. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво