U središtu pažnje

U prvoj od tri televizijske debate za predsednika Sjedinjenih Američkih Država žestoko su se sukobili kandidati demokrata i republikanaca Hilari Klinton i Donald Tramp. Procenjuje se da je Klintonova bila ubedljivija, što su pokazale američke kladionice. Dok je Klintonova sebe predstavljala iskusnim glasom razuma, Tramp je igrao snažnog populistu, obraćajući se frustriranim radnicima kojima su dojadili političari i koji traže promene.

Da li je posle TV duela Hilari Klinton i Donalda Trampa jasnije ko će biti 45-ti predsednik Amerike? Kako su u kampanji izbile na videlo rasne podele u američkom društvu? Da li su Sjedinjene Američke Države i dalje sjedinjene?

Gosti u studiju su dugogodišnji dopisnik "Politike" iz Amerike Milan Mišić, Stevan Gajić iz Instituta za evropske studije i Mladen Lišanin iz Instituta za političke studije. Komentare šalje i direktor medijske Bejzik prodžekt organizacije s Floride Frenk Salvato.

Emisiju priprema i vodi Nevena Kostadinović.

У средишту пажње У средишту пажње

Autor:
Редакција магазинског програма

Свакога радног дана емисија "У средишту пажње" доноси интервју са нашим најбољим аналитичарима и коментаторима, политичарима и експертима, друштвеним иноваторима и другим познатим личностима, или личностима које ће убрзо постати познате. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво