Uhvati dan

U okviru emisije emitujemo: 06:03 Jutarnji dnevnik; 06:35 Dogodilo se na današnji dan; 07:00 Vesti; 07:05 Dobro jutro deco; 08:00 Vesti; 08:10 Srpski na srpskom

Iz sadržaja emisije izdvajamo:

U Jutarnjem programu govorimo o tome da li se u Srbiji može živeti od poljoprivrede. Jedan primer i više nego dobre prakse u selu Zvijezd u okolini Prijepolja pronašao je kolega Ivan Jovanović.

U susret Evropskoj nedelji mobilnosti EU info centar u Beogradu i EU info kutak u Nišu i Novom Sadu objavili su foto konkurs „Budi eko-mobilan". Konkurs je otvoren za sve gradjane koji žele da fotografijom pokažu svoj odnos prema životnoj sredini. Najboljih 20 fotografija biće izloženo u septembru u EU info centru u Beogradu, a njihovi autori dobiće vredne nagrade. 

O tom zanimljivom konkursu javlja naš reporter Ozren Rašić.

Ugostićemo Luku Vukelića i Nenada Bauka, učenike beogradske Matematičke gimnazije i učesnike 28. Međunarodne informatičke olimpijade za učenike srednjih škola u ruskom gradu Kazanju.

U Muzeju Vojvodine večeras se otvara svojevrsni festival umetničkog performansa. Trajaće dva dana i odnosi se na intervencije u javnom prostoru prikazane kroz izložbe, predavanja, javna izvođenja performansa ili video radove. Cilj tog umetničkog programa je veća afirmacija performansa u vizuelnoj umetnosti. O tome je autorka Svetlana Mladenov govorila našoj Bojani Karavidić.

Čućemo kako protiče manifestacija ,,Dani Vranja''.

Pod sloganom "Premošćavanja" u Ivanjici će danas svečano biti otvorena ,,Nušićijada''.


Sa vama - Marko Milojević.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво