Karavan

Da li je moguće da su Pokemoni toliko obuzeli svet? Nažalost, istina je, mnogi ljudi bi radije da živi u virtuelnom svetu nego ovde, na javi.

Narodni poslanik Nove stranke Zoran Živković uputio je u skupštinsku proceduru Predlog zakona o dopuni Zakona o Vladi kojim se predviđa da svaki predloženi član Vlade, pre izbora, mora Narodnoj skupštini da dostavi lekarsko uverenje o zdravstvenoj sposobnosti za zasnivanje radnog odnosa u državnim organima. To bi trebalo da bude uverenje i o fizičkoj i o psihičkoj sposobnosti. Jedno bez drugog nema smisla.

Lista loših direktora izašla je pred oči svih zainteresovanih građana pre nepuna dva meseca, a na njoj je, prema podacima Agencije za privredne registre, već popisano 570 firmi. Nije ni čudo što nam je u firmama uglavnom katastrofalno stanje: pa riba od glave smrdi!

Na putu od Beograda do Crne Gore putnici su ostali bez torbi, jer vozači autobuskog prevoznika Lasta nisu dobro zatvorili boks. Najmanje četiri kofera ispala su iz bunkera, a on je zatvoren tek u Čačku, kada su vozači uočili da ga nisu dobro zatvorili. Nakon toga nastavili su put, a da o tome nisu obavestili putnike. Kako beše ona dečja pesmica: laste prolaste...

Radio Beograd 1, 14.05

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво