Sportski žurnal

Srpski trijatlonac Vladimir Savić postavio je u Kopenhagenu nacionalni rekord, pošto je najtežu sportsku disciplinu koja se sastoji od plivanja, vožnje bicikla i maratonske trke, savladao za 8 sati 57 minuta i 8 sekundi. Tim rezultatom Savić je ispunio normu za učešće na prvenstvu sveta, koje će u oktobru biti održano na Havajima.

Bojana Jovanovski nije uspela da se plasira u drugo kolo teniskog turnira u Nju Hejvenu, pošto je poražena od Nemice Julije Gerges 2:1.

Večeras se igraju prve utakmice plej-ofa za fudbalsku Ligu šampiona. Među zanimljivijim parovima su Šahtjor - Seltik, Lion - Real Sosijedad i PSV Ajndhoven - Milan.

Fudbalski savez Srbije najavio je da će se predsednik te organizacije Tomislav Karadžić danas obratiti javnosti u vezi sa problemima koji potresaju taj sport. Fudbalski klub Crvena zvezda zatražio je, prethodno, ostavku Karadžića zbog lošeg rada Saveza i sudijske organizacije. Povod za takvu reakciju bilo je suđenje na meču Partizan - Novi Pazar, u prvom kolu Superlige.

Radio Beograd 1, 15.30

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво