Летња башта

Када ти живот да лимун, направиш лимунаду. А када ти река после поплаве избаци пластику, направиш еколошки фестивал!

Филозофија новооснованог „West river” фестивала у Селишту код Велике Дренове, је развој еколошке свести, али не кроз причу, већ кроз конкретан рад. На локацији где је за викенд (24. и 25. август) планиран фестивал, пре два месеца услед великих падавина дошло је до поплава, које су изливањем Риљачке реке и Западне Мораве на своје обале донеле велике количине отпада, са дивљих депонија. Те реке су и пре падавина биле пуне смећа, али падавине су допринеле да се створи чеп, и да смеће стигне до обала река. Са том ситуацијом се није мирила Наташа Цирић, која је решила да „мобилише” мештане Селишта, музичаре, наставнике, професоре у пензији, узгајиваче паприка, јагода и других воћно-лозних садница које су чувене у овом крају. Сви они вас позивају на „West river” фестивал о ком ћете детаљније слушати у првом сату емисије.
У наставку емисије очекује вас више музике, приче о песмама, важним албумима, рођенданима музичара, а завирићемо и у највеће хитове светских топ листа. Обрадоваће вас и пола сата „домаћица”, песама из Србије и региона. Предлажемо вам предстојеће догађаје широм Србије, свирке и концерте, пратимо сервисне информације важне за организовање дана, а наш репортер је на градским улицама, са актуелним причама.  

Водитељ: Круна Пинтарић

Летња башта Летња башта

Autor:
Радио Београд 202

До јесени, отварамо врата Летње баште! Теме које највише волите да чујете, али са ведријим, опуштенијим и забавнијим освртима. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво