Летња башта

Да ли се некад покајете што сте нешто изговорили? Или, у времену онлајн комуникације – написали?


Расправе на интернету често се претворе у „сви против једног", „сам против свих" или „два јарца на брвну" методе сукобљавања мишљења. Људи који се иначе не познају, пишу такве ствари једни другима које, засигурно, с том лакоћом не би могли да изговоре у сусрету лицем у лице. То је проблем који као врста успут можда и решавамо, али - дошли смо до момента када велике дигиталне платформе развијају технологију која нашу рањиву комуникацију ставља пред тежак изазов. Ако Фејсбук створи уређај који ће омогућити претварање можданих импулса у говор, да ли ћемо умети тиме да рукујемо? Ко ће се пре уплашити сопствених мисли - ми или други? О томе причамо на почетку поподневне „Летње баште".

У наставку емисије очекује вас више музике, приче о песмама, важним албумима, рођенданима музичара, а завирићемо и у највеће хитове светских топ листа. Обрадоваће вас и пола сата „домаћица", песама из Србије и региона. Предлажемо вам предстојеће догађаје широм Србије, свирке и концерте, пратимо сервисне информације важне за организовање дана, а наш репортер је на градским улицама, са актуелним причама. 

 

Водитељ: Круна Пинтарић

Летња башта Летња башта

Autor:
Радио Београд 202

До јесени, отварамо врата Летње баште! Теме које највише волите да чујете, али са ведријим, опуштенијим и забавнијим освртима. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво