Обрати пажњу!

Ко у вашем дому извлачи најкраћу сламчицу и јавља се на фиксни телефон?

Некад се на њему „висило” сатима разговарајући, а данас се зачудимо ако уопште зазвони. Знамо да је или неки старији члан породице, или продавац/промотер неке робе или странке. Фиксним телефоном најчешће нас зову и на бесплатне прегледе у крају или да већ данас донесу масажер, јастук, душек са магнетима, можда да испитају зрачење у кући или упореде воду из чесме са неком флашираном. Да ли вас неки позиви обрадују, а који су они који вас највише изнервирају? Колико продавци имају право да нас зову на кућни телефон и када граница доброг укуса прелази и ону законску? О насртљивом пословању које није у складу са законом а дешава се, говори Младен Алфировић из Удружења за заштиту потрошача Војводине, а чућете и када грађани пристају на овакве телемаркетинг понуде, а када их одбијају.

У наставку емисије још неколико тема. Рубрика „Временска капсула” посвећена је песми „Хотел Калифорнија” групе „The Eagles”, која је објављена пре 42 године. Предлажемо и културне догађаје, свирке и концерте које можете посетити вечерас, а о научним, технолошким достигнућима и вестима из дигиталног света, говоримо у рубрици „Шта каже мрежа”. 

Водитељ: Круна Пинтарић

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво