Обрати пажњу!

Млади у медијима – злоупотреба, профитирање и неразумевање.

Када се прави нека емисија намењена младима, није увек случај да иза ње и стоје - млади. Извештавање о проблемима и потребама младих, говоре истраживања, циљна група оцењује веома ниско. Поред тога, третирају се као хомогена група којој се углавном пласирају неки производи или се површно смишљеним кампањама њихове потребе обезвређују. Кровна организација младих Србије спроводила је неколико истраживања која су се шире бавила овом темом, па смо са њиховим члановима разговарали о главним проблемима у медијском разумевању и политичком животу омладине.

У наставку емисије још тема. Рубрика „Временска капсула” посвећена је ритам и блуз певачици и ауторки Алиши Киз, рођеној на данашњи датум. Током поподнева предлажемо и културне догађаје у градовима Србије, свирке и концерте, а рубрика „Шта каже мрежа” преноси новости из дигиталног света. 

Водитељ: Круна Пинтарић

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво