Устанак

Проведите други дан Божића у нашем друштву.

Поред информација о стању на путевима и прогнози времена, са вама делимо и спортске и сервисне вести. Припремамо и музику за разбуђивање, а као и увек, очекују вас омиљене рубрике као што су „Добро јутро” и „Тако је говорио Петар Лазић”.

Позваћемо вас на Божићни концерт у Центру културе „Влада Дивљан” и обавестити о низу културних дешавања током наредних дана.

Нисмо заборавили ни на слушаоце репортере. Миша Марков нам је поставио питање - зaштo je смањен рок за отплату кредита на осам година? Да ли је то стриктна препорука Народне банке или ће кредити, ипак, моћи да се зајме и на дужи рок од поменутог? Одговор ћемо чути око 8:10.
Наш репортер Влада Тодоровић се јавља са места на ком је предвиђена нова Главна аутобуска станица у Београду. Простор је ограђен пре седам месеци, али радови нису у току. Како тај простор поред Отвореног тржног центра на Новом Београду сада изгледа, сазнаћемо са лица места.
Уколико желите са нама да поделите нешто важно, контактирајте нас путем СМС-а 064 0202 200 или мејлом program202@gmail.com. 
TW - @ustanak202 FB - Ustanak202

Водитељ: Ружица Врховац

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво