Кућни савет 202

Зар је већ прошло недељу дана од Kућног савета? Па то онда значи, време је за још једно двосатно окупљање уз добро познату екипу и дневни ред.

Спомињали смо вас претходних седам дана, па сте можда и штуцали. А и ако нисте, можда баш неке од вас, чланове Kућног савета, смо питали који је најбољи начин да прекинете штуцање?

Нећемо дозволити да ни на овом Kућном савету останете гладни, зато смо у госте позвали Предрага Јанковића, председника риболовачког клуба у Гроцкој да нам да свој рецепт за рибљу чорбу.

Са мирођијом или не, умешаћемо се и ове недеље у „Летњу башту” да сазнамо шта се занимљиво и тамо причало претходне недеље.

Чим завршимо овај Kућни савет, можемо сви заједно на једно купање на неком од базена. Неко ко скоро сваки дан проводи време на базену, али не зато што се забавља је Петар Петровић, који ради као дежурни спасилац на базенима нишког Спортског центра Чаир. Заслужио је да се нађе у рубрици „Хероји око нас” јер је спасио из базена купача старог 30 година, који је изгубио свест.

Наравно и ове недеље нудимо вам могућност да покажете музичко знање у нашем „Распеваном квизу”.

У улози председника Kућног савета ове недеље су Милена Милићевић и Миодраг Стошић, али се неће бунити да од 12 до 14 неко од вас преузме ту улогу.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво