Устанак

Стиже киша, али и важне информације проткане музиком за буђење.

У Цртици се питамо да ли смо свесни колико је живот једноставан, док нам спортске вести припрема Вања Савић. Какво је време, а како је на путевима, како се динар котира у односу на евро, каква је биопрогноза... Рубрика Квака 202, Драгутина Роквића примећује, из свог угла, какву стварност живимо, а ту су и ваши графити које за вас овога јутра бира Дарко Коцјан. У рубрици „Слушаоци репортери" чућете када ће бити проширена листа бесплатних лекова за оболеле од мултипле-склерозе. Сазнаћете и где неће бити струје и воде, где се и на којим саобраћајницама обављају радови, колико се чека на граничним прелазима...

Отићи ћемо и до Установе културе „Вук Караџић" у Београду и чути шта су од програма припремили за Београђане. Оља Перић нас у разговору са Мињом Суботом упознаје са новом манифестацијом за децу „Свесрпски сабор" која ће окупити малишане из дијаспоре.

Позивамо вас да нам и ви јавите неку вест која би могла да буде значајна и другима - телефоном 011-3249-202, или на СМС 064-0202-200 (по цени обичне поруке), или мејлом на program202@gmail.com. Контакт преко друштвених мрежа на Твитеру (@ustanak202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202).

Водитељ: Дејан Грујић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво