Кућни савет 202

Ове недеље први пут заседа „Кућни савет 202”! Много је разлога да нам се придружите. Било да сте на одмору или му се тек радујете, недеља је увек посебна, јер је то прилика да будемо сви на једном месту.

А када смо сви ту, онда је ред да прво нешто презалогајимо, нешто лагано. У рубрици „Шта каже фрижидер, а шта шпорет”, певачица Снежана Мишковић Викторија нам открива тајне своје летње кухиње. Водимо вас и на друго издање „Равно село филм” фестивала одакле ће нам се јавити наша репортерка Јелена Кнежевић.

Инспирацију и мотивацију потражићемо и уз помоћ хуманих људи, хероја које увек с радошћу истичемо. Поводом Светског дана избеглица, „Psychosocial Innovation Network” је организовао добротворну аукцију радова који су настали на креативним радионицама на којима су заједно учествовали представници избегличке и локалне популације а које је водио уметник Саво Вујичић. Више о овој акцији, у рубрици „Хероји око нас”, откриће нам Маша Вукчевић Марковић из организације „Psychosocial Innovation Network”.

Други сат вам нуди могућност да се укључите и играте са нама. Очекује вас „Распевани квиз”, у коме ћемо тестиирати ваш слух и познавање музике. Ако нам се придружите и будете успешни освојићете занимљиве наградe.

Са вама су Дејана Јочовић и Милош Поповић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво