Устанак

Буђење уз корисне информације и ведру музику за почетак дана.

Цртица 202 овог јутра биће посвећена актуелностима у Србији, а разговор ћемо проширити и кроз ваше коментаре.

Светско првенство је почело, а мундијалска „грозница" захватила је и Србију. Посветићемо се информацијама и занимљивостима из Русије, а не пропуштамо ни друге спортске вести уз резултате домаћих и иностраних клубова и спортиста. Сазнаћемо их од мр Биљане Шујдовић.

Минивал или - графити доносе духовите мисли слушалаца „Облака у бермудама", а бира их Дарко Коцјан, за ваш осмех и лепше јутро.

Ту су и актуелне вести, сервисне информације, као и домаћа штампа из које ћемо издвојити наслове вредне пажње. Какво је време, а како на путевима, курсна листа, биопрогноза и актуелности из Србије такође су саставни део буђења уз ведру екипу Двестадвојке.

У рубрици „Слушаоци репортери" одговарамо забринутим грађанима који нам јављају да се плаше сивих врана са јаким родитељским инстинктом, које нападају пролазнике. О томе како се заштитити и не паничити, већ разумети ситуацију, наша Јасмина Ђекић разговарала је са председником Друштва за заштиту и проучавање птица Србије, Миланом Ружићем.

До среде мали матуранти полажу завршне испите из српског односно матерњег језика, математике и комбиновани тест. Наша репортерка Вања Савић разговараће са свршеним осмацима и јавити нам имају ли трему, шта им је било најтеже а шта најлакше да спреме, као и остале важне детаље у вези са уписом у средње школе.

Ако желите нешто важно да нам саопштите, ту је телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. Наша мејл адреса је program202@gmail.com.

Можете да нас пронађете и на Твитеру (@beograd202, или @ustanak202) и Фејсбуку (Radio Beograd202). Јавите нам ако приметите било шта занимљиво или важно!

Водитељ: Круна Пинтарић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво