Ars, Artifex

Шест врло различитих филмова, различитих и по темама и по форми, чине програм овогодишњег фестивала суберзивног филма, под заједничким називом „План Б”.

Оно што их такође повезује је поглед на свет изгубљених илузија и борба малог човека за основне вредости: једнакост, слободу и правду. Трећи Фестивал субверзивног филма почиње сутра у Дому омладине Београд, трајаће три дана, а са програмом нас упознаје Јелена Кнежевић.

Драгослав Симић, дугогодишни новинар Другог програма Радио Београда, током своје каријере разговарао је са хиљадама значајних и интересантних људи. Најузбудљивије од тих прича укоричене су у књизи „Гласом писана историја”, коју препоручује Светлана Младеновић.

Идемо у Сомбор, у Народно позориште, где доделом годишње награде са именом знаменитог редитеља Николе Пеце Петровића, почиње 26. Сомборски позоришни маратон, тродневна и троноћна фешта коју позориште, на самом крају сезоне, поклони својој верној публици. Представе из домаћих и регионалних позоришта се смењују до дубоко у ноћ, а са догађањима на овогодишњем Маратону упознаће нас управник, Михајло Несторовић.

Кроз емисију води Александра Гловацки.

Ars, Artifex Ars, Artifex

Autor:
Београд 202

Ars, artifex најављује, прати, коментарише ars/уметност и artifex/уметника. Брзо, кратко, критички - да будете у току. Емисију уређује Александра Гловацки. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво