Ars, Artifex

Фестивал ране музике одржаће се тринаести пут овога јуна.

Двадесетак ансамбала и извођача из целог света наступиће у Београду, у Коларчевој задужбини и Цркви Светог Петра, као и у Синагоги и Галерији Матице српске у Новом Саду. Публика ће, између осталог, моћи да чује и како Вивалдијева „Четири годишња доба” звуче на оригиналним историјским инструментима. Детаље програма доноси Јована Зец.

Јубиларна, 50. Мајска изложба УЛУПУДС-а, отворена је у Галерији Народне банке Србије. То је највећа годишња изложба чланова свих девет секција Удружења примењених уметника Србије, па се можете упознати са радовима из области архитектуре, вајарства, сликарства и графике, дизајна текстила и савременог одевања, сценографије и костимографије, графичког дизајна, што ће представити Дејана Јочовић.

Водимо вас у Александровац где вечерас почињу Пети Буцини дани, смотра пет представа које стају у мото позајмљен од Иве Андрића - „Време које се руга разуму”. Програм ће представити Маријана Рајић, ПР Фестивала.

Кроз емисију води Петар Протић.

Ars, Artifex Ars, Artifex

Autor:
Београд 202

Ars, artifex најављује, прати, коментарише ars/уметност и artifex/уметника. Брзо, кратко, критички - да будете у току. Емисију уређује Александра Гловацки. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво