Сваштара

О јубилејима представа „Зона Замфирова“ и „Цигани лете у небо“ у 202 повода говори глумац Иван Босиљчић

Представа „Зона Замфирова" је обележила 100. извођење на сцени Позоришта на Теразијама. Од премијере 2012. године до данас, мјузикл у којем Иван Босиљчић игра Манета, видело је више од 43 000 гледалаца. Глумац ће у мају прославити још један јубилеј - 300. извођење представе „Цигани лете у небо" за коју је у протеклих једанаест година увек тражена карта више.
Од 15. маја туристички аутобуси који полазе из главног града, требало би да користе нови терминал на аутопуту Београд - Ниш. Проблем је што је за већину грађана то превише удаљена локација, а поставља се питање и као се превести ноћу. Како су поједине туристичке агенције изашле у сусрет путницима и за сада решиле овај проблем, распитаће се Бранислав Трајковић.
Најавићемо први „Београдски ноћни маркет" који ће бити одржан 25. и 26. маја на Студентском тргу. Биће то занимљиво окупљање шампиона пијаца, дизајнера, занатлија, произвођача хране и пића. Обележиће га добра атмосфера, дружење, богат музички програм и могућност да посетиоци купе квалитетне производе.
У рубрици „Господо, амбасадор Србије" гостује првак Београдске опере, баритон Драгутин Матић. Победник је бројних међународних такмичења и учесник престижних музичких манифестација у иностранству. Забележила Оливера Перић.
У својој ауторској рубрици „Квака 202", Драгутин Роквић се и данас бави друштвеним појавама, феноменима и догађајима на сатиричан начин.
Тема „Moде 202" је нервоза. Колико на њу утичу социјална несигурност и нерешени проблеми, а како се борити са тим, чућете од Оливере Перић. 

Водитељ: Весна Парезановић Алексић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво