Сваштара

Пред одлазак групе „Балканика“ у Португалију, где ће нас представљати на 63. „Песми Евровизије“, Сања Илић у „202 повода“

Највеће европско музичко такмичење биће одржано 10. маја у Лисабону. Сања Илић и „Балканика" браниће боје Србије песмом „Нова деца" друге полуфиналне вечери „Евросонга". Чућете како се припремају и каква су им очекивања.
Петар Протић ће вас упознати са садржајем изложбе којом Истраживачка станица „Петница" обележава 35 година постојања и рада. Изложба је постављена у Великој галерији САНУ и трајаће до 29. априла.
Из Крагујевца стиже позив на Сајам хортикултуре од 27. до 29. априла. Међу излагачима ће се наћи произвођачи, увозници и дистрибутери цвећа, декоративних биљака и пратеће опреме за уређење вртова и балкона.
У рубрици „Господо, Aмбасадор Србије" гостује успешна модна дизајнерка из Ниша Невена Крагић. Своју колекцију јесен-зима 2018/19 је са великим успехом представила на „Модној недељи" у Ванкуверу, а потом и у најпрестижнијем модном часопису  „Вог". Забележила Слађана Савић.
У делу емисије под називом „Топ потоп" познати састављају листе на разне теме које бирају сами. Кошаркашица Владинка Ерак је одлучила да нам открије списак омиљених ствари. Припремила Љиљана Обрадовић.
„Квака 202" доноси духовите коментаре о нашим тренутно највећим непријатељима, башибозлуцима и људском телу у функцији полице. Аутор Драгутин Роквић.
Како доживљавамо достојанство, зашто га мешамо са надменошћу и да ли више надмености значи мање достојанства, чућете у „Моди 202" коју припрема Оливера Перић.

Водитељ: Весна Парезановић Алексић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво